Hesabım
    Tarantino'nun Hateful Eight Senaryosunun Akıbeti Ne Olacak?

    Quentin Tarantino, geçtiğimiz aylarda tamamen vazgeçtiği projesi Hateful Eight'in senaryosunu canlı canlı ifşa etmeyi planlıyor!

    Geçtiğimiz aylarda tamamen vazgeçtiği projesi Hateful Eight'in, Gawker Media tarafından ifşa edilmesi sonrasında, yasal süreci başlatma kararı alan Quentin Tarantino; filminin senaryosunu canlı okuma şeklinde meraklıları ile paylaşmayı planlıyor!

    Tarantino'nun harlanan western tutkusunun bir sonraki halkası olarak düşünülen fakat sürpriz bir biçimde projeyi çöpe atmasının ardından hayranlarını hayal kırıklığına uğratan film, 24 Nisan'da LACMA'da düzenlenecek olan gecede, canlı okuma şeklinde hayata geçirilecek!

    Tarantino, sadece filmin senaryosunu canlı bir proje eşliğinde hayata geçirmekle kalmayıp, seçtiği aktörler yardımıyla da, filmin belli kısımlarını yeniden canlandıracak! Tarantino'nun, bu canlı öykü anlatımını sergilemek için, film için seçtiği oyuncuları kullanıp kullanmayacağıysa merak konusu. Yönetmenin takipçileri adına farklı bir deneyim olacak gecenin biletleriyse şimdiden satışa sunulmuş durumda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top