Hesabım
    Marvel Beyazperdeyi Süper Kahramansız Bırakmayacak!

    Marvel CEO'su Bob Iger, şirketin 2028 yılına kadar pek çok öykü evrenini hayata geçirmekle beraber spin-off projelerle de vizyon takvimini dolduracaklarının sinyallerini verdi!

    Marvel öykü dünyasını yaşayan bir hikaye evrenine çevirme adımlarını bir sonraki aşamaya taşımayı hedefleyen şirket, 2028 yılına kadar, Marvel bandrolüyle piyasaya sürülmüş pek çok öykünün beyazperdeyi ziyaret edeceğinin sinyallerini verdi!

    Yenilmezler (The Avengers) sayesinde, büyük çaplı ve bol süper kahramanlı projeleri hayata geçirme riskinin altından kalkmayı başaran Marvel, Galaksinin Koruyucuları (Guardians Of The Galaxy) ile birlikte de spin-off furyasının önünü açmayı planlıyor. Doctor Strange ve Ant-Man gibi riskli yan projelere de start verecek olan yapımcılar, özellikle bu serinin ana karakterlerini de farklı projelerde değerlendireceklerinin sinyallerini verdiler.

    Diğer taraftan Daredevil ve Elektra gibisinden, gişede beklenen başarıyı elde edememiş olmasına rağmen, oldukça geniş bir kitle tarafından sevilen ya da Black Panther gibi kendi serisine henüz uzanamamış karakterlerin akibetiyse henüz belli değil! Yine de önümüzdeki 14 yıllık vizyon sürecinin haritasını çıkaran Marvel ekibinin, sinema ve çizgi roman severler süprize boğması muhtemel!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top