Hesabım
    Galaksinin Koruyucuları 3D Filmine Türkçe Hazırlık

    Çok ünlü bir çizgi romandan uyarlanan Galaksinin Koruyucuları 3D filminin Türkçe posteri heyecanı doruğa çıkarıyor.

    Yaratıklar (Slither) filmi ile hünerini kanıtlayan James Gunn'ın yönettiği Galaksinin Koruyucuları 3D (Guardians Of The Galaxy) filmi, Türkçe posteri ile mest ediyor. Yaratıklar filminde olduğu gibi absürd komedi tonları da taşıyan Galaksinin Koruyucuları 3D, tam da Gunn'ın usta olduğu türde bir film. Yapımın oyuncu kadrosu da bir hayli şenlikli. Chris Pratt'in başrolde bulunduğu hikayede, Zoe Saldana, Vin Diesel, Benicio Del Toro ve Glenn Close gibi usta işi oyuncular bulunuyor.

    Kendine Star-Lord adını veren hırsız Peter Quill çok kıymetli bir gök cismini çalmaya uğraşırken yakalanır ve suçlu olarak hapsin yolunu tutar. Kendisini bir anda hiç olmadık bir grubun içinde bulan kahramanımız, bir rakun, ağaç kılıklı Groot, çok tehlikeli bir kadın suçlu ve Yokedici olarak bilinen bir intikamcı ile evreni kurtarmak zorunda kalır.

    Aksiyon, bilimkurgu ve çizgi romanda olduğu gibi kendine has komedi öğeleriyle yılın hit filmlerinden biri olmaya aday Galaksinin Koruyucuları 3D, 1 Ağustos'ta vizyonda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top