Hesabım
    Büyük Tufan Devam Ediyor!

    Geçtiğimiz haftasonu boxoffice'in lider ismi yine Russell Crowe'lu Nuh: Büyük Tufan filmi oldu!

    11 – 13 Nisan 2014 tarihleri arasında Türkiye genelindeki vizyon detayları belli oldu. Buna göre geçtiğimiz hafta da lider olan Nuh: Büyük Tufan (Noah) filmi, bu hafta da 164 bin 535 kişi tarafından izlenerek koltuğunu kimseye kaptırmamış. İkinci sırada ise Marvel’ın yeni şaheseri Kaptan Amerika: Kış Askeri (Captain America: The Winter Soldier) filmi bulunuyor. Hafta sonunda bu filmi izleyen seyirci sayısı ise 116 bin 130 kişi olmuş. Üçüncü sırada yerli komedi filmi Mandıra Filozofu 112 bin 204 kişi ile başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor.

    Dördüncülüğü başarılı animasyon filmi Rio 2 ve beşinci sırada ise gişelerin tek rokortmeni Recep İvedik 4 bulunuyor.

    Altıncı sırayı bir başka yerli komedi yapımı olan Hayat Sana Güzel ele geçirirken, yedinci sırada Recep İvedik 4’ün ezeli rakibi Düğün Dernek filmi bulunuyor. Recep İvedik 4'ün toplam seyirci sayısıyla Düğün Dernek'i geçtiğini de anımsatalım. Sekizinci sırada ise bir başka animasyon filmi var; Büyüler Evi: Sihirbaz Kedi (The House of Magic) filmi geçtiğimiz haftasonunda 14 bin 534 kişi tarafından izlenmiş.

    Dokuzuncu sırada Wes Anderson’ın yeni bombası Büyük Budapeşte Oteli (The Grand Budapest Hotel)’i görürken, listenin son üyesi de Sadece Sen adlı romantik dram türündeki yerli yapım olmuş.

    Boxoffice rakamları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top