Hesabım
    Inarritu ve DiCaprio Aynı Projede!

    Yönetmenliğini Alejandro Gonzalez İnarritu'nun üstleneceği The Revenant filminin başrolünde Leonardo Dicaprio yer alacak!

    Geçtiğimiz günlerde, set görüntüleri paylaşılan ve şu sıralar post prodüksiyon aşaması tamamlanmış olan Birdman filmiyle, alışıldık sinemasal çizgisinden sıyrılıp, farklı bir kulvara sapan Alejandro González Iñárritu, bir sonraki projesi olan The Revenant için çalışmalara başladı!

    Michael Punke'ın kaleme aldığı The Revenant: A Novel Of Revenge kitabından beyazperdeye uyarlanacak olan öykü, kürkleri için hayvanlar avlayan bir kuruluş için çalışan Hugh Glass adındaki usta bir tuzakçının, bir boz ayı tarafından ölümcül bir biçimde yaralandıktan sonra, kendi ekibi tarafından ölüme terk edilmesini anlatıyor. Nitekim Glass'ın yaraları bir süre sonra iyileşecek ve hem kendisini ortada bırakan ekibinden hem de hayvam kürkü için katliam yapanlardan intikam alacaktır.

    Henüz pre-prodüksiyon aşamasında olan filmin kadrosundan açıklanan ilk isim, Hugh Glass karakterine hayat verecek olan Leonardo DiCaprio. The Revenant; Inarritu ve DiCaprio ikilisini ilk defa bir araya getirmesi açısından da oldukça heyecan uyandırıcı bir proje...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top