Hesabım
    Kaptan Amerika, Johnny Depp'i Solladı

    Kaptan Amerika: Kış Askeri filmi, Johnny Depp'in başrolünde olduğu Transcendence'i arkasında bırakarak kendi rekorunu da kırdı.

    Marvel çizgi romanlarının en meşhur üyelerinden Kaptan Amerika yeni filmi ile rekor üstüne rekor kırıyor. Amerika Birleşik Devletleri genelindeki vizyon rakamlarına göre Kaptan Amerika: Kış Askeri (Captain America: The Winter Soldier) filmi, Johnny Depp'in başrolünde oynadığı Evrim (Transcendence) filmini tek kelime ile sollamış.

    Başrollerinde Chris Evans ve Scarlett Johansson'un bulunduğu film, üç gün içerisinde sadece Amerika'da 26.6 milyon dolar kazanırken, uluslararası pazarda toplam kazanç 201.5 milyon dolara çıkmış. Serinin önceki filmi İlk Yenilmez: Kaptan Amerika (Captain America: The First Avenger)'ın ilk 15 günde dünya çapında elde ettiği 177 milyon böylece fazlasıyla aşılmış oldu.

    Son dönemin en çok ilgi gören animasyon filmlerinden Rio 2 ise, 22.5 milyon dolar ile Kış Askeri'nin son üç günlük gişesini takip etmiş. Üçüncü sırada ise Sony'nin Heaven is for Real adlı filmi 21.5 milyon dolarla ABD'nin vizyon krallarından biri olmuş.

    Johnny Depp'li Transcendence ise açılışını üç günlük kazanç olarak 11.1 milyon dolarla tamamlamış. Bu da Depp'in son yıllarda gişede kaybeden bir başka filmi oldu. Karanlık Gölgeler (Dark Shadows), Tutku Günlükleri (The Rum Diary) ve Maskeli Süvari (The Lone Ranger) bu filmler arasındaydı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top