Hesabım
    Bryan Singer'ın Taciz İddialarına Üç Yeni İsim Daha Katıldı

    Yönetmen Bryan Singer'ın reşit olmayan bir erkeğe cinsel taciz iddiası ile başlayan kaos devam ediyor.

    Geçtiğimiz hafta medyaya bomba gibi düşen bir haber, son olarak X-Men: Geçmiş Günler Gelecek (X-Men: Days of Future Past) filmini yönetmiş olan Bryan Singer'ın reşit olmayan bir erkeğe cinsel tacizde bulunduğunu, hatta daha ötesine gittiğini paylaşmıştı. Singer iddiaları yalanlarken, 30 yaşındaki iddia sahibi Michael Egan sektörü şok edecek yeni isimleri paylaştı.

    Hollywood'un üç önemli isminin daha reşit olmayan çocuklar ile ilişkiye girdiği ya da tacizde bulunduğunu belirten adam, amacının maddi gelir kazanç değil, sektördeki pefofililerin ortaya çıkmasını sağlamak olduğunu açıkladı.

    Suçlanan isimler ise şu şekilde; BBC Worldwide America'nın eski başkanı Garth Ancier, Disney TV'nin mevcut başkanı David Neuman ve Universal Studios tema parklarının başındaki isimlerden Gary Goddard! Toplamda 300 bin dolar manevi tazminat ve dava masrafları talebinde bulunan Michael Egan'a yanıt veren Singer'ın avukatı ise, yönetmenin iddiada bulunan tarihte yönetmenin Hawaii'de değil, X-Men çekimleri için Kanada'da olduğunu, söyledi.

    Son olarak, eşcinsel olduğunu açıklayan Matthew Smith adlı bir oyuncu, Bryan Singer ile birçok kez yalnız kaldıklarını, hatta yönetmenin özel uçağında başbaşa yolculuk ettiklerini ve Singer'ın kendisine birkez bile cinsel yönden yaklaşmadığını açıkladı. Davacı ve yakınları ise, Singer'ın kendi oyuncularını, kendini savunması için kiraladığını söyledi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top