Hesabım
    Eski Korkular Hala Dehşet Saçıyor

    Amityville Hollywood'u yine ateşledi mi?

    Hollywood'ta son yıllarda eski korku filmlerini yeniden çevirmeye yönelik bir akım olduğunu biliyoruz. Yeni projeler üretmek yerine kolay yolu seçen stüdyoları The Amityville Horror da ateşledi. Geçtiğimiz haftasonu Amerika'da vizyona giren film box Office listelerinin üst sırasına yerleşti.

    1979'da Stuart Rosenberg tarafından çekilen The Amityville Horror'da, üç çocuklu bir ailenin yeni taşındıkları evde yaşadıkları dehşet anlatılıyordu. Amerikan tarihinde polis kayıtlarına doğaüstü bir olay olarak geçen hikayenin gerçekten yaşanıldığına inanılması beyazperdede korkunun dozunu arttırmıştı.

    Aradan geçen yıllara rağmen, Andrew Douglas tarafından yeniden çekilen filmde dehşetin dozu çok fazla azalmışa benzemiyor. MGM'in remake'i stüdyoya sadece haftasonunda 23.3 milyon dolar kazandırmayı başardı.

    Box Officelerde The Amityville Horror'ı 13.1 milyon dolarla Sahara, 8.9 milyon dolarla Drew Barrymore'un komedisi Fever Pitch, 6.7 milyon dolara hasılatını 61.3 milyon dolara yükselten Robert Rodriguez'in Sin City'si ve 4.9 milyon dolarlık gişe geliriyle Ashton Kutcher'ın komedisi Guess Who izledi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top