Hesabım
    İnanılmaz Örümcek Adam Ağını Salonlara Ördü!

    25-27 Nisan haftasonunun gişe galibi yeni devam filmi İnanılmaz Örümcek-Adam 2; takipçisi ise Nuh: Büyük Tufan!

    25 - 27 Nisan 2014 tarihleri arasındaki Türkiye geneli vizyon izlenme oranları belli oldu. Boxofficeturkiye.com'un verilerine göre geçtiğimiz Cuma günü vizyona giren ve büyük bir ilgi ile karşılanan İnanılmaz Örümcek-Adam 2, üç günde 175 bin 562 seyirciye ulaşmış ve haftasonu hasılatı olarak 2 milyon 253 bin 589 TL gişe elde etmiş.

    İkinci sırada uzun süredir listenin başında yer alan Nuh: Büyük Tufan filmi bulunuyor. Epik yapım 62 bin 247 kişi ile 725 bin 904 TL gelir elde ediyor. Üçüncü sırada son haftaların önde gelen filmlerinden Mandıra Filozofu bulunuyor. Mandıra Filozofu birinci ayını tamamlamış durumda! Dördüncü sırada son yılların en başarılı animasyonlarından Rio 2 bulunuyor. Çocuklar kadar yetişkinlere de hitap eden animasyon filmini Kaptan Amerika: Kış Askeri filmi beşinci olarak takip ediyor.

    Altıncı sırada ise 25.821 kişi ile ikinci haftasındaki roman uyarlaması Uyumsuz var. Yedinciliği gişe canavarı Recep İvedik 4, sekizinciliği yaş sınırlaması tartışması ile gündeme oturan İtirazım Var ve dokuzunculuğu ise Wes Anderson şaheseri Büyük Budapeşte Oteli ele geçirmiş. Onuncu ve son sırada ise animasyon filmi Ormanda Karmaşa bulunuyor.

    Haftalık Boxoffice verilerine ulaşmak için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top