Hesabım
    Vay Jennifer Vay!

    Kendini aşan komedide beklenmeyen başarı

    Dünyanın bir numaralı pop starlarından olsa da Jennifer Lopez sinema endüstrisinde istediği başarıyı bir türlü yakalayamamıştı. Ve nihayet güzel oyuncu Vay Kaynanam Vay'la şeytanın bacağını kırdı.

    Robert Luketic'in yönettiği ve Lopez'in Oscarlı oyuncu Jane Fonda ile başrolünü paylaştığı komedi geçtiğimiz haftasonu Amerika'da vizyona girdi. İlk haftasonunda 24 milyon dolar hasılat elde ederek Box Officeler'de birinci sırayı alan filmi Lopez'in rol aldığı filmler içindeki en iyi açılışı yapmış oldu.

    Geçtiğimiz haftasonu Latin güzeli Will Ferrell takip etti ve bir aile komedisi olan Kicking & Screaming 20.9 milyon dolarla Ferrell'a en iyi üçüncü gişe açılışını yaptırdı.

    İki komedinin çarpışmasını izleyen filmler ise, 10.6 milyon dolarla Jet Li'nin rol aldığı Kır Zincirlerini, %51 seyirci kaybıyla 9.6 milyon dolar kazanan Cennetin Krallığı ve 7.2 milyon dolarla Crash oldu.

    Jennifer Lopez'e 18.7 milyon dolarlık Aşk Masalı'nın ardından çok daha iyi bir açılış yapma şansı tanıyan Vay Kaynanam Vay, 3 Haziran'da ülkemizde de vizyona olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top