Hesabım
    Yıldız Savaşları'nda Aslan Payı Han Solo'nun mu?

    Yıldız Savaşları: Bölüm VII filminin asıl yıldızı Han Solo mu olacak?

    Yapım sürecindeki her adımı ayrı bir olay haline gelen yeni Yıldız Savaşları serisinin cephesinden taze haberler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz ay çekim sürecine başlanan ve oyuncu kadrosundaki önemli isimlerin açıklandığı filmin konusu hali hazırda net bir biçimde paylaşılmamışken, yönetmen J.J. Abrams, serinin fanatiklerini ufak ufak yemlemeye devam ediyor!

    Serideki eski toprakların eklemlendiği senaryoda Han Solo'nun, geniş bir role sahip olabileceği gelen dedikodular arasında! Solo'nun öyküdeki ağırlığının, genişletilmiş evrendeki öyküleriyle dirsek teması taşıyıp taşımayacağıysa şimdilik merak konusu! Abrams'ın şimdilik çıtlattığı kadarıyla, Han solo'nun, öyküdeki üç yeni kahramana yoldaşlık edeceği yazılıp çizilenler arasında.

    Yeni jenerasyonun kahramanları hakkında şimdilik ser verip sır vermeyen Abrams'ın, Han Solo'yu nasıl bir göreve yollayacağı konusundaki sırları aydınlatmak için ise yapımcılar cephesinden daha fazla açıklama yapılmasını bekleyeceğiz! Son tahlilde Solo'nun, yeni serinin yıldızı olması da muhtemel!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top