Hesabım
    Ankara Uluslararası Film Festivali'nin Jürileri Belli Oldu!

    Bu yıl toplamda 27 ödül verilecek olan Ankara Uluslararası Film festivali'nin jürisinde Mert Fırat ve Belçim Bilgin de var!

    Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı tarafından düzenlenen ve bu yıl 25. defa izleyiciyle buluşacak olan Ankara Uluslararası Film Festivali'nin jüri üyeleri ve yarışma kategorisinde yer alacak filmler belli oldu!

    5-15 Haziran tarihlerinde izleyiciyle buluşacak olan festivalde bu yıl toplam 27 kategoride ödül verilecek! Bu ödüllere sahip olmak için 35 uzun metrajlı film arasından seçilen 10 film yarışacak! Festivalde ön elemeyi geçen deneysel, kurmaca ve belgesel kategorisinde yer alan kısa filmler de ödüllendirilecek.

    Bu yıl Ulusal Film Yarışması'nın jürisindeyse yönetmen Tayfun Pirselimoğlu, öğretim üyesi Dr. Ali Karadoğan, Yunan asıllı görüntü yönetmeni Andreas Sinanos'un yanı sıra ünlü oyuncular Belçim Bilgin ve Mert Fırat yer alıyor.

    Yarışmayı kazanan filmlerin ödülleri 15 Haziran akşamı Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Salonu'nda düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top