Hesabım
    Paul Walker, Son Kez Başrol...

    Bu cuma gösterime girecek olan aksiyon filmi Yasak Bölge'de (Brick Mansions) ünlü oyuncu Paul Walker'ı son kez başrolde izleyeceğiz...

    30 Kasım 2013 tarihinde geçirdiği korkunç bir trafik kazasıyla yaşamını kaybeden ünlü aktör Paul Walker'ın başrolü üstlendiği ve çekimlerini tamamlayabildiği son film olan Yasak Bölge bu cuma ülkemizde vizyona giriyor. 

    Daha önce Taşıyıcı 3Kolombiyalı: İntikam Meleği ve Takip: İstanbul gibi  filmlere imza atan Camille Delamarre'nin yönetmenliğini üstlendiği filmde, uyuşturucu baronları tarafından esir alınan Detroit kentinin Tuğlar Evler bölgesinde, tuzaklara düşmeden hayatta kalmaya ve mafyanın planlarını çökertmeye çalışan bir gizli ajanın hikayesi beyazperdeye taşınıyor. Gizli ajan Damien rolünde izleyeceğimiz Paul Walker'a filmde, David BelleRZACatalina DenisCarlo RotaAyisha IssaGouchy Boy gibi isimler eşlik ediyor.

    Aksiyonu bol olan yapım aslında ortak senaristliğinin yanı sıra yapımcılığını da üstlenen Luc Besson için pek de yeni bir proje sayılmaz. Fransız yönetmen kendi ülkesinde 2004 yılında Banliyö 13 adlı aynı filmin senaristliğini ve yapımcılığını da üstlenmişti. Filmin 2008'de çekilen Banlieue 13 - Ultimatum adlı bir devam projesi de var. Filmlerin gişede yarattığı etkiyle harekete geçen ekip, Yasak Bölge'yi bu iki yapımın bir Hollywood kolajı olarak tasarlamışlar.

    Yönetmen Delamarre, “Luc ile çalışmak büyük keyifti. Ona çok büyük saygı duyuyorum ve ondan çok fazla şey öğrendim" derken, uyarlama süreci hakkında ise şu yorumlarda bulunuyor: "Ön prodüksiyon aşamasında birlikte senaryoyu gözden geçirdiğimiz iki gün geçirdik. Bana filmi ilk yazdığı zamanki vizyonunu ve ne beklediğini anlattı. Hikayenin belli kısımlarını daha da geliştirdik; fikirlerim konusunda da çok teşvik ediciydi. Onunla bu kadar yakından çalışmak benim için inanılmaz bir fırsattı” 

    Paul Walker'ı son kez başrolde seyredeceğimiz Yasak Bölge16 Mayıs Cuma günü UIP dağıtımcılığı ile Türkiye çapında sinemalarda! 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top