Hesabım
    Kaptan Phillips ve Ruhlar Bölgesi 2 Filmi DVD Yarışmamız Başladı

    Tom Hanks'li Kaptan Phillips ve Ruhlar Bölgesi Bölüm 2 filmlerinin DVD'lerini kazanmak isteyenler, yarışmamız başladı!

    2009 yılında yaşanan, gerçek bir olaydan uyarlanan Kaptan Phillips filminde Oscarlı oyuncu Tom Hanks Somalili korsanlar tarafından gemisi rehin alınan bir uzun yol kaptanını canlandırıyor. Karaktere kattığı psikolojik derinlik ve gerilimle Altın Küre ödüllerinde En İyi Erkek Oyuncu dalında adaylık kazanan Hanks'e filmde Barkhad Abdi eşlik ediyor. 

    James Wan imzalı Ruhlar Bölgesi Bölüm 2  ise tam korku ve gerilim şöleni! 2010 tarihli Ruhlar Bölgesi'nin devamı niteliğinde beyazperdeye gelen filmin başrolünde Patrick Wilson yer alıyor. Lanet bu kez baba Josh'a musallat oluyor. Kötü ruhları yetenekleri sayesinde önceden hisseden küçük Dalton, elinden geleni yapar; ancak Josh günbegün bu belaya karşı daha savunmasız hale gelmektedir

    2013'ün sonbaharında vizyona giren ve 6 Oscar adaylığı olan, yönetmenliğini Paul Greengrass'in yaptığı Kaptan Phillips ve heyecanlı devam filmi Ruhlar Bölgesi Bölüm 2 Beyazperde.com'un düzenlediği yarışma ile siz okurlarımıza filmlerin DVD'sini hediye ediyor. Yapmanız gereken tek şey buraya tıklayarak ya da aşağıdaki arayüzden Facebook yarışma sayfamıza gitmek, soruyu yanıtlayarak paylaşımda bulunmak.

    Bol şans!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top