Hesabım
    Canlandıranlar Festivali Başlıyor!

    Canlandıranlar Festivali açılışı Beyoğlu Sineması'nda Alessandro Rak’ın “Mutluluk Sanatı” filminin galası ile başlıyor.

    2011 yılında Canlandıranlar Derneği'nin kurulmasıyla başlayan Festival, animasyonla ilgili kişilerin birarada durmasını sağlıyor. 2. Canlandıranlar Festivali’nde 23 - 28 Mayıs tarihleri arasında, 100’ün üzerinde film vizyonda yerini alacak. 

    Alessandro Rak’ın “Mutluluk Sanatı” filmini izlemek ve açılış gecesine katılmak için, Canlandıranlar Derneği’nin Vakıflar Bankası TR 9100 0150 0158 0072 9963 9602 no’lu hesabına EFT ile ya da internet sitesinde verilen paypal linkini kullanarak, 5-21 Mayıs tarihleri arasında, en az 20TL‘lik bağış yaparak katılabilirsiniz. Böylece Canlandıranlar Festivali’nin sürdürebilirliğine katkıda bulunmuş ve Türkiye’nin tek animasyon festivali kataloğuna sahip olmuş olacaksınız. Bağış yapan herkes otomatik olarak açılış bileti sahibi oluyor. Festival akşamı kurulacak olan dernek masasından konuk listesindeki isminizi kontrol ettirerek ve festival kataloğunuzu alabilirsiniz. Beyazperde.com'un iletişim sponsoru olduğu Canlandıranlar Festival'i 28 Mayıs tarihinde sona erecek.

    Festival ile ilgili ayrıntılı bilgi için http://www.canlandiranlar.com/acilisbileti/ internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

    .

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top