Hesabım
    Canlandıranlar Festivali’nde En “Engelsiz” Film Gösterimi

    Canlandıranlar Festivali, Ankara Engelsiz Film Festivali’nin desteğiyle İstanbul Modern’de “Engelsiz” film gösterimi düzenliyor.

    Canlandıranlar Festivali tüm bedensel engellileri özel bir gösterimde Goro Miyazaki’nin Tepedeki Ev filmiyle buluşturacak. Festival kapsamında 24 Mayıs Cumartesi günü, saat 11:00’de İstanbul Modern’de Ankara Engelsiz Film Festivali’nin desteğiyle gerçekleştirilecek film gösterimini; sesli betimleme, işaret dili ve ayrıntılı altyazı uygulamalarıyla, görme ve işitme engelli bireyler, ücretsiz olarak izleyebilecek.

    2. Canlandıranlar Festivali’nin açılışı 23 Mayıs akşamı Beyoğlu Sineması’nda yapılacak. Festival filmleri 24-25 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Modern, Bahçeşehir Üniversitesi Galata Kampüsü, SAE Eğitim Enstitüsü İstanbul salonlarında ücretsiz olarak izlenebilecek. Başka Sinema işbirliğiyle Beyoğlu Pera ve Kadıköy Moda Sahnesi sinemalarında 24-28 Mayıs tarihleri arasında yapılacak gösterimlerin bilet ücreti ise 12 TL olacak. Festivalde animasyon sineması tutkunları 100’ün üzerinde filmle buluşacak. Festivalin bu yılki konuk yönetmeni ise İtalyan’ın animasyon alanındaki genç ve ödüllü yeteneği Alessandro Rak olacak. Festivalde, geçen yıl ölen, çevreci bir aktivist ve hayvan hakları savunucusu olarak da tanınan animasyon ustası Frederic Back’in filmlerinden oluşan bir seçki de yer alacak.

    Festivale ilişkin detaylı bilgiye ve programa www.canlandiranlar.com sitesinden ulaşabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top