Hesabım
    Ant-Man'in "Eski" Yönetmenine Destek!

    Joss Wheadon ve James Gunn, Edgar Wright'a destek çıktı!

    Geçtiğimiz günlerde yaratıcı fikir ayrılıkları sebebiyle, Marvel'in yeni süper kahraman uyarlaması olan Ant-Man projesinden çekilen Edgar Wright'a destek gecikmedi!

    Yaklaşık 8 yıllık bir yapım öncesi sürecin ardından genç ve yetenekli yönetmen Edgar Wright ile anlaşan yapımcılar geçtiğimiz hafta yönetmenle yollarını ayırdılar. Wright'a ilk destek ise, kıdemli birer "Marvel yönetmeni" olarak anılan Joss Whedon ve James Gunn'dan geldi!

    The Avengers'ın yönetmeni Joss Whedon, twitter hesabında paylaştığı fotoğrafta, Wright'ın "Three Flavours Cornetto Üçlemesi"ne gönderme yaparak elinde tuttuğu Cornetto fotoğrafını paylaşırken, yaz sezonunun güçlü gişe filmlerinden biri olmaya üst sıralardan aday olan Galaksinin Koruyucuları filminin yönetmeni Gunn ise olaya biraz daha sağduyulu yaklaştı!

    Gunn, sosyal medyada Marvel ve Wright anlaşmazlığının her iki taraf için de üzücü olduğunu fakat diğer yandan bu türden yaratım farklılıklarının sebep olduğu fikir ayrılıklarının kaçınılmaz olduğunu belirten bir metin paylaştı. Şu an için kamera arkasına kimin geçeceği merak konusu olan Ant-Man için, yapımcılar önümüzdeki günlerde bir kaç aday isim açıklamayı planlıyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top