Hesabım
    Şapkadan Johnny Depp mi Çıkacak?

    Johnny Depp'in usta sihirbaz Houdini'yi canlandırması gündemde!

    Son yıllarda ağırlıklı olarak televizyon piyasasında yönelik işlerle adından söz ettirmeyi başaran ve geçtiğimiz yıl Red 2 ile yeniden sinema arenasına geri dönen Dean Parisot'un yönetmen koltuğuna oturacağı "The Secret Life of Houdini" filminde, ünlü sihirbazı Johnny Depp'in ete kemiğe büründürmesi planlanıyor.

    William Kalush ve Larry Sloman ikilisinin The Secret Life of Houdini: The Making of America's First Superhero adlı kitabından beyazperdeye uyarlanması planlanan filmde, Houdini sadece usta bir sihirbaz değil aynı zamanda yetenekli bir dedektif olarak da karşımıza çıkıyor. Bu bağlamda Houdini projesinin, gotik edebiyatının kralı Edgar Allan Poe'yu bir nevi polisiye karakter olarak perdeye taşıyan Kuzgun filmini de fazlasıyla andırdığını es geçmemek gerekir.

    Elbette yapım takvimindeki yoğunluğa bakıldığında Depp'in kısa vadede projede yer alması oldukça zor gözüküyor. Fakat yapımcılar Houdini suretinde Depp'i görmeye kararlı gözüküyorlar. Her iki tarafın orta yolda buluşması perdede akıllarda kalacak yeni bir Johnn Depp karakteri yaratımının önünü açacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top