Hesabım
    X-Men'in Gişe Zaferi!

    Uzun zamandır merakla beklenen Marvel yapımı X-Men: Geçmiş Günler Gelecek, geçen haftanın gişe şampiyonu Godzilla'yı devirerek zirveye oturdu.

    BaşrolleriniHugh JackmanJames McAvoyMichael Fassbender ve Jennifer Lawrence gibi ünlü oyuncuların paylaştığı X-Men: Geçmiş Günler Gelecekfilmi, rakiplerine fark atarak en çok izlenen film oldu. Onu takip eden ikinci film ise Tinker Bell ve Korsan Peri animasyonu oldu. Geçen haftanın şampiyonu Godzilla ise üçüncü sıraya geriledi. Paul Walker'ı son kez başrol olarak gördüğümü Yasak Bölge filmi listede dördüncü sırada. İstikrarlı gişe başarısını sürdüren yerli yapım Mandıra Filozofu beşinci sırada.

    Gişede altıncı sırada olan film ise, büyük bir çıkış yakalayarak 3 hafta üst üste birinciliği bırakmayan İnanılmaz Örümcek Adam 2 oldu. Seth Rogen, Rose Byrne, Zac Efron gibi oyuncuların olduğu komedi filmi Kötü Komşular yedinci sırada yerini aldı. Listenin sekizinci sırasında bu hafta vizyona giren, Birleşik Arap Emirlikleri yapımı korku filmi Cin var. Listenin devamında yerli yapım Panzehir ve Ocak Ayının İki Yüzü filmi bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top