Hesabım
    Ankara Uluslararası Film Festivali'nin Biletleri Satışa Çıktı!

    Bu yıl 25.'si düzenlenen Ankara Uluslararası Film Festivali'nin biletleri satışa çıktı.

    12 farklı bölümün yer alacağı Ankara Uluslararası Film Festivali, dopdolu programıyla sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Türkiye'nin en köklü festivallerinden biri olan Ankara Uluslararası Film Festivali, bu yıl 5 – 15 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

    25. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde gösterimler festivalin sponsorlarından Kızılay Büyülü Fener Sineması ile Goethe Enstitüsü’nde (Alman Kültür Merkezi) yapılacak. Kızılay Büyülü Fener Sineması’ndaki gösterimlerde bilet fiyatları 11.30 seansları için 5 lira, 14.00-16.30 seansları için 9 lira, 19.00-21.30 seansları için ise 11 lira olarak belirlendi. Bilet fiyatlarında “öğrenci” ve “tam” ayrımı yapılmayacak.

    Halkbank da “Paraf” kartla bilet alanlara, “bir bilet alana ikinci bilet bedava” uygulaması yapıyor. Ayrıca, Türk Eğitim Derneği’nin katkılarıyla “askıda sinema bileti” uygulaması da yer alacak. Festival boyunca Kızılay Büyülü Fener Sineması’nda ilk üç seansta yapılacak bu uygulama kapsamında, festival izleyicileri kendi adlarına istedikleri kadar “askıda bilet” alabilecek.

    Ayrıntılı bilgi için www.filmfestankara.org.tr sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top