Hesabım
    Angelina Jolie Malefiz'le Zirvede!

    Bu hafta vizyona giren Malefiz filminin gişe başarısı, Angelina Jolie'nin kariyerinde gerçekleşen en yüksek hasılatlı gişe filmi oldu.

    Ülkemizde bu hafta vizyona giren Malefiz filmi dünyada büyük bir gişe başarısı yakaladı. Disney'in 3 boyut teknolojisi ile çektiği film Amerika'da haftasonu 70 milyon dolarlık bir gişe başarısı elde etti. Uluslararası gişe hasılatıyla birlikte 100 milyon dolara çıkan bu rakam, Jolie'nin kariyerinde yakaladığı en yüksek gişe hasılatı oldu. Daha önce Brad Pitt'le birlikte başrolü paylaştığı Bay & Bayan Smith filmiyle yüksek bir gişe başarısı sağlayan Jolie, Malefiz filmiyle birlikte çıtayı yükseltmiş oldu. Eleştirmenlerin filmi beğenmemesine rağmen filmin bu denli rağbet görmesi, gişe hasılatının 200 milyon doların üzerine geçeceği beklentisi yarattı.

    Uyuyan Güzel masalının kötü cadısı Malefiz'i anlatan filmin yönetmenliğini Robert Stromberg üstleniyor. Filmde Jolie'yle beraber, Elle Fanning, Sharlto Copley, Sam Riley, Brenton Thwaites ve Juno Temple gibi oyuncular yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top