Hesabım
    Angelina Jolie'den Karmaşık Mesajlar

    Geçtiğimiz günlerde BBC Radyo 5'e konuşan Angelina Jolie, Kleopatra rolü için hazırlandığını ve o filmin belki de son filmi olabileceğini ima eden laflar söyledi.

    Şu sıralar kötü cadı Malefiz rolüyle kendinden söz ettiren 38 yaşındaki Amerikalı aktrist Angelina Jolie, sinema tarihinin en karmaşık karakterlerinden biri olan Kleopatra'yı canlandırmaya hazırlanıyor. Biyografi türünde olan film için çok çalışması gerektiğinin altını çizen güzel yıldız, bu filmin kamera önünde son filmi olacağını doğrular nitelikte konuştu. Faal olarak Birleşmiş Milletler Barış elçiliği görevini yerine getiren Jolie, bu tarz insani yardımlar hakkında daha çok çalışmak istediğini ve daha çok insana ulaşmak istediğini her fırsatta dile getiriyordu.

    Stacy Stiff’in kitabından uyarlanacak olan filmin yönetmeni henüz belli değil. Bu konuyla ilgili Jolie, Oscar'lı yönetmenler Ang Lee ve David Fincher'ın projeyle ilgilendiklerini dile getirdi. Hazırlanan filmle ilgili her yönetmenin farklı farklı fikirleri oluyor diyen güzel oyuncu, senaryonun başında Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi ve Forrest Gump gibi filmlerin Oscar ödüllü senaristi Eric Roth'un olacağını söyledi.

    Mısır'ın ikonik kraliçesi Kleopatra'nın karmaşık biri olduğunu söyleyen Jolie, ayrıca kraliçeyi daha önce canlandıran Elizabeth Taylor için, o gerçek aşkı Richard Burton'la karşılıklı oynadı, benim bu rol için çok hazırlık yapmam gerekiyor, dedi. Bu filmle beraber herşeyi yerine koymuş gibi hissedeceğim diye yıldız oyuncu, bunun ötesinde daha ne yapılabilir dedi. Birkaç film daha çekmek için benim için büyük zevk olacak diye sözlerini tamamlayan Angelina Jolie, bu sözleriyle kamera önüne veda etmeye mi hazırlanıyor sorularını akıllara getirdi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top