Hesabım
    Yepyeni DVD'ler Raflarda Yerini Aldı!

    Bu ay As Sanat'tan 3 yeni DVD satışa çıktı.

    Bu yıl vizyona giren, Aaron Eckhart, Bill Nighy ve Yvonne Strahovski'nin başrollerini paylaştığı korku-gerilim türündeki Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı, usta yönetmen Spike Jonze'un son filmi Aşk ve bir Luc Besson filmi Belalı Tanık DVD'leri ralardaki yerini aldı!

    Mary Shelley'nin 1818'de yazdığı "Frankenstein veya Modern Prometheus" adlı romandan esinlenerek sinemaya uyarlanan, tarihin en ilginç kişilerinden biri olan Frankenstein karakterini bu sefer Karayip Korsanları: Kara İnci'nin Laneti ve Avustralya filmlerinin senaryolarını yazan Stuart Beattie'nin yönetmenliğinden izliyoruz.

    2014 Oscar Ödülleri'nde 5 dalda Oscar'a aday gösterilen ve 'En İyi Özgün Senaryo' dalında ödülü kazanan Aşk filminin başında usta yönetmen Spike Jonze var. Hem senaryosunu yazıp hem de yönettiği filmin başrolünde Hotel Rwanda ve The Master gibi filmlerde rol alan Joaquin Phoenix yer alıyor. Amerikalı oyuncuya Scarlett Johansson ve Amy Adams eşlik ediyor.

    Aksiyon-komedi türünde olan Malavita: Belalı Tanık, Robert De Niro, Michelle Pfeiffer ve Tommy Lee Jones gibi usta oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Luc Besson'un başında olduğu film, Tonino Benacquista’nın Malavita adlı kitabından sinemaya uyarlanmıştır. Luc Besson'un ilk kez el attığı kara-komedi türündeki filmde, kötü şöhretli Manzoni ailesini ve aileyi beladan uzak tutma görevine atanan Ajan Stansfield'ın başına gelenler anlatılıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top