Hesabım
    Karışık Aile Hafta Sonunuzu Renklendirmeye Geliyor

    Drew Barrymore ile Adam Sandler'ı üçüncü ortak çalışması Karışık Aile'de, birbirinden hoşlanmayan ebeveyn rolünde izleyeceğiz.

    Adam Sandler ve Drew Barrymore beyazperdede ilk önce The Wedding Singer'da birbirlerine aşık oldular ve izleyiciler de onlara aşık oldu. Aralarındaki doğal ve yadsınamaz kimya onları bir sonraki filmleri olan 50 First Dates'e taşıdı. Şimdi ise, ilk merhabadan 16 yıl sonra, Sandler ve Barrymore, aşka sevimli ve komik ama bu kez, çok farklı perspektiften bir bakış sunan romantik komedi Blended/Karışık Aile'de yeniden bir araya geldiler.

    Filmde, Lauren’ın en iyi arkadaşı Jen rolünde Wendi McLendon-Covey ve güvenilmez eski kocası Mark rolünde Joel McHale yer alıyor. Kevin Nealon ve Jessica Lowe tesiste tatil yapan Eddy ve Ginger adında aşırı romantik bir diğer çifti; Terry Crews tesisin şarkıcı ev sahibini; Dan Patrick Jim’in patronu Dick’i; Shaquille O’Neal ise çalışma arkadaşı Doug’ı canlandırıyorlar. Jim’in üç kızını Bella Thorne, Emma Fuhrmann ve Alyvia Alyn Lind; Lauren’ın iki oğlunu ise Kyle Red Silverstein ve Braxton Beckham oynuyor.

    Felaket geçen bir ayarlanmış randevunun ardından, bekar ebeveynler Lauren (Drew Barrymore) ve Jim (Adam Sandler) tek bir konuda hemfikirdirler: Birbirlerini bir daha asla görmek istemiyorlardır. Fakat her ikisi de çocuklarıyla muhteşem bir tatil için ayrı ayrı aynı yere kayıt yaptırınca, lüks bir Afrika safari tesisinde bir hafta boyunca bir süiti paylaşmak zorunda kalırlar. Karışık Aile, 13 Haziran'da sinemalarda.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top