Hesabım
    Kış Uykusu Filminden Gişe Başarısı!

    Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye'yi kazanan Kış Uykusu filminin merakla beklenen gişe rakamları, beklenilenin üzerine çıktı!

    Cannes Film Festivali'nde büyük ödül alan Nuri Bilge Ceylan'ın son filmi Kış Uykusu, vizyona girdiği ilk hafta beklentilerin üzerine çıkarak 43.495 binlik bir rakamla gişede büyük bir başarı elde etti. Usta yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın filmleri arasında en iyi ilk üç günün gişe rakamını elde eden Kış Uykusu, 39 şehirde, toplam 123 sinemada, yaklaşık 150 salonda gösterilmeye devam ediyor. Yönetmenin İklimler filmi ilk 3 günde 3.784 gibi bir rakam elde ederken, Üç Maymun 28.708'e ulaşmıştı. İlk üç gün rakamı Bir Zamanlar Anadolu'da filminde 18.573 kişiyle kalırken, son filmi Kış Uykusu 43.495 kişiye ulaştı.

    Haftanın gişe yarışında Emily Blunt ve Tom Cruise'nin başrollerini paylaştığı bilimkurgu aksiyon filmi Yarının Sınırında, vizyondaki ikinci haftasında da liderliği elden bırakmazken, Angelina Jolie'li Malefiz ikinci sırada yerini aldı. Üçüncü sırada yer alan Kış Uykusu'nu, Adam Sandler ve Drew Barrymore'un başrollerini paylaştığı Karışık Aile, vizyona girdiği ilk hafta gişede dördüncü sırada kaldı. Bu hafta vizyona giren bir diğer yapım Muppets Aranıyor beşinci sırada yerini alırken, yerli korku filmi Azem: Cin Karası üçünü haftasında, altıncı sırada kaldı. Yedinci sırada animasyon filmi Tinkerbell: Gizemli Kanatlar yer alırken, onu sırasıyla Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı, Aşkta Yanlış Yoktur ve Oz Efsanesi: Dorothy'nin Dönüşü yapımları takip etti.

    Haftalık Boxoffice verilerine ulaşmak için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top