Hesabım
    Galaksinin Koruyucuları Filminden Türkçe Dublajlı Fragman!

    Marvel'in yeni kahramanları Galaksinin Koruyucuları, aksiyon dolu bir uzay macerasıyla, bilimkurgu meraklılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Dan Abnett ve Andy Lanning'ın yaratıcısı olduğu çizgi romandan sinemaya uyarlanan filmin senaryosunu, aynı zamanda filmin yönetmeni olan James Gunn ve Nicole Perlman beraber kaleme aldı. Vin Diesel, Bradley Cooper ve Josh Brolin'in sesleriyle katkı sağladıkları Galaksinin Koruyucuları filminin oyuncu kadrosunda Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Lee Pace ve Benicio Del Toro gibi oyuncular yer alıyor.

    Kendisine Star-Lord lakabını takan, uzay maceraperesti Peter Quill, tehditkar bir kötü karakterin peşinde olduğu gök cismini çalınca bir ödül avının nesnesi haline geliyor. Fakat Quill cismin gücünü keşfedince evreni kurtarmak için peşindeki rakiplerini alt etmenin bir yolunu bulmak zorunda kalıyor. Güçlü, hırslı ve kötü adam olan Ronan için bu işe kalkışan Quill, ondan kurtulmak isterken bir anda kendisini alakasız bir ekip içerisinde bulur! Galaksinin Koruyucuları, 1 Ağustos'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top