Hesabım
    Pıtırcık Tatilde Yazınızı Şenlendirmeye Geliyor

    Pıtırcık kitap serisinin ikinci filmi Pıtırcık Tatilde, çeşitli etkinliklerle vizyona girmeye hazırlanıyor.

    Yönetmenliğini Laurent Tirard'ın üstlendiği Pıtırcık Tatilde filminin başrollerinde Valérie Lemercier, Kad Merad, Dominique Lavanant ve Mathéo Boisselier gibi oyuncular yer alıyor. Türkçe dublajını Engin Alkan ve Betül Arım gibi deneyimli isimlerin yaptığı filmde Pıtırcık’ı son zamanlarda yeteneğinden sık sık söz edilen Kerem Baş seslendiriyor.

    Pıtırcık Tatilde filmi, 5 Temmuz Cumartesi saat 10:00'da Akmerkez'de, sınırlı sayıda katılımın olacağı özel bir etkinlikle Türkçe dublajlı versiyonunun ön gösterimi gerçekleşecek. Gösterim sonrası küçük izleyicileri çeşitli sürprizler ve özel olarak onlar için hazırlanmış lezzetli yiyecekler bekliyor. Ardından aynı gün, İstiklal Caddesi’ndeki Fransız Kültür Merkezi’nde de yine sınırlı sayıda katılımın olacağı bir ön gösterim yapılacak. 12:00'de başlayacak olan bu gösterim Fransızca (orijinal) olarak ve altyazısız yapılacak.

    Pıtırcık Tatilde filminin gösterime girmesiyle birlikte, serinin ilk filmi Pıtırcık'ın DVD'si ve Pıtırcık Tatilde kitabı yeni kapağıyla tekrar basıldı. Filmin sosyal medya hesaplarını yakip ederek, hem filmle ilgili son haberleri hem de düzenlenen yarışmalarla birçok hediye ve ön gösterime katılma fırsatını yakalayabilirsiniz.

    Pıtırcık sosyal medyada:

    facebook.com/PitircikTatildeFilm

    twitter.com/PitircikFilm

    instagram.com/pitircikfilm

    youtube.com/user/ltdfilma

    Pıtırcık Tatilde, 11 Temmuz'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top