Hesabım
    Uluslararası Boğaziçi Film Festivali Başlıyor!

    14 - 28 Kasım 2014 tarihlerinde düzenlenecek olan II. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali için Yapım Destek Fonu başvuruları başladı.

    Uluslararası Boğaziçi Sinema Derneği başta sinema olmak üzere, ülkemizde ve dünyada kültür-sanat alanını etkileme, şekillendirme ve güçlendirme çalışmalarında etkili bir şekilde yol alırken sinemamızın 100.yılında kısa filmcilere film üretimlerini kolaylaştırmak adına destek oluyor. Türk Sineması'nın 100.yılına özel olarak, 100 kısa filmciye projelerini gerçekleştirmelerine katkı sağlamak amacıyla toplam 500.000TL yapım destek fonu sağlıyor.

    Uluslararası Boğaziçi Sinema Derneği Yapım Destek Fonu'nu almaya hak kazanan proje sahipleri, sektörden ustalarla birlikte projelerini geliştirme ve uygulama imkanını da elde ederek bir usta-çırak ilişkisini deneyimlerken, projenin uygulama sürçlerini yönetecek olan İstanbul Medya Akademisi’nin mevcut ve potansiyel imkanlarından da projeleri adına yararlanma fırsatını elde edecekler. Projeler Uluslararası Boğaziçi Film Festivali'nin ilk senesinde ortaya koyduğu bakış açısı doğrultusunda; ''Etik, Estetik, Teknik'' bütünlük göz önüne alınarak değerlendirilecektir. 

    Yarışmanın ilk dönem son başvuru tarihi 15 Ağustos 2014 olarak belirlenmiştir. UBSD Yapım Destek Fonu ilk dönem kazananları 14-28 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 2. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali'nde gösterilecek ve UBFF’nin kısa film yarışma bölümlerinden olan Kısa Film Akademisi bölümünde hem 15.000TL değerindeki ödül için hem de festivalin büyük ödülü olan 50.000TL değerindeki Ahmet Uluçay ödülü için yarışabilecek.

    İletişim ve bilgi için tıklayınız!

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top