Hesabım
    Filmekimi ve Uluslararası Zeugma Film Festivali İşbirliği Yapıyor

    İKSV tarafından 13. kez düzenlenecek olan Filmekimi, bu yıl Gaziantep’te 2-9 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek ve Uluslararası Zeugma Film Festivali’nin de yabancı film programını üstlenecek.

    İstanbul ayağı 11-17 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan Filmekimi ayrıca bu sene, 2-9 Kasım tarihleri arasında Gaziantep'te gerçekleşecek olan programına, Uluslararası Zeugma Film Festivali’nin de yabancı film programını üstlenecek. Filmekimi, Zeugma Film Festivali ve Kırkayak Sanat Merkezi işbirliğinde gerçekleşecek gösterimler, 13. Filmekimi paralelinde düzenlenecek. Festival çalışmalarına hız veren Kırkayak Sanat Merkezi, Uluslararası Zeugma Film Festivalini, Türkiye Sinemasının 100. Yılı vesilesiyle ulusal ve uluslararası ortaklıklarla zenginleştireceğini belirti. Sanat Merkezi, İKSV gibi Türkiye’nin en büyük kültür – sanat kurumunun organize ettiği FilmEkimi’yle ortaklaşmalarının Gaziantep Uluslararası Zeugma Film Festivalinin kent festivali olma yolculuğundan Uluslararası bir festivale dönüşme çabası olduğunu ve kentin tüm yöneticilerinin ve Sivil Toplum kurumlarının bu çabaya destek vermeye çağırdı.

    Festivalle ilgili ayrıntılı bilgi ile programda yer alacak filmler, Ağustos ayının başından itibaren www.zeugmafestival.com ve www.kirkayak.org sitelerinde görülebilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top