Hesabım
    Türkiye'de Gişenin Galibi Yine Transformers!

    Transformers: Kayıp Çağ geçtiğimiz hafta da ülkemizde en çok izlenen film oldu!

    Yönetmenliğini Michael Bay'in üstlendiği Transformers serisinin son halkası Transformers: Kayıp Çağ, vizyondaki ikinci haftasında da liderliği kimseye kaptırmadı!

    Josh Boone'un romantik - dram güzellemesi Aynı Yıldızın Altında, izleyiciden gördüğü sürpriz ilgiyi vizyondaki ikinci haftasında da sürdürerek ikinci sıradaki yerini korurken, yaz sezonunun merakla beklenen animasyonu Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2, vizyondaki üçüncü haftasında listedeki sırasını korumaya devam etti!

    Nuri Bilge Ceylan'ın Altın Palmiyeli filmi Kış Uykusu filmi, vizyondaki dördüncü haftasında dördüncü sırada yer alırken, bu hafta vizyon giren Göz, Box Office listesine beşinci sıradan giriş yaptı! Şu an için listedeki en yüksek gişe rakamına sahip olan Yarının Sınırında, vizyondaki beşinci haftasında altıncı sıraya gerilerken, yine bu hafta vizyona giren Uçuş 7500 ve Mezarına Tüküreceğin 2 filmleri ard arda yedinci ve sekizinci sırayı paylaştılar!

    Elizabeth Banks'in başrolünde yer aldığı Hayatımın En Kötü Gecesi, dokuzuncu sıraya gerilerken, Adam Sandler ve Drew Barrymore'un başrollerini paylaştığı Karışık Aile, dördüncü haftasında Box Office listesinin en az izlenen filmi olarak son sırada yer adlı!

    Haftalık Box Office verilerine ulaşmak için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top