Hesabım
    Poseidon Dörtlüsü

    Petersen, Truva'dan bir yıl sonra aradığını buldu<br /><br />

    Truva'yla tarih sayfalarında kaybolan Wolfgang Petersen'in sinema tarihinde de kaybolmaya niyetli olduğunu tam bir yıl önce Poseidon Macerası'nın remake'i için istediği ekibi kurabildi.

    70'li yılların felaket filmleri içerisinde kült kabul edilen Poseidon'da, büyük bir yolcu gemisinin hurdaya çıkmadan önceki son yolculuğu anlatılmıştı. Dev dalgalara dayanamayan geminin alabora olmasıyla da, Gene Hackman'ın başı çektiği bir ekip geminde kurtulmaya çalışmıştı.

    Bu sefer gemiden kurtulmaya çalışacak ekibin başını Kurt Russell çekecek. Ünlü oyuncu filmde, kızı ve onun erkek arkadaşıyla seyahat eden eski bir itfaiyeciyi canlandıracak. Russell'ın kızı rolünde Emmy Rossum'u, erkek arkadaşı olarak da Mike Vogel'i seyredeceğiz. Richard Dreyfuss'un sevgilisinden yeni ayrılmış gay bir yolcuyu canlandıracağı Poseidon'da kaptanı oynaması için Andre Braugher'le görüşmeler sürüyor.

    1972'de Paul Gallico'nun romanından uyarlanan Poseidon Macerası yine aynı romandan, usta senaristler Akiva Goldsman-Mark Protosevich tarafından uyarlanacak. Truva'nın ardından yine büyük bütçeli ve iddialı bir yapıma soyunan Peterson'ın yeteneğini yeniden görmek için sabırsızlanıyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top