Hesabım
    İlker Ayrık Yönetmenliğe Soyundu

    Son dönemde hem televizyonda hem de sinemada yaptığı işlerle adından sıkça söz ettiren İlker Ayrık, Yapışık Kardeşler filmi için yönetmenlik koltuğuna oturuyor.

    Çocuk, Memlekette Demokrasi Var, Kedi Özledi ve özellikler Çakallarla Dans serisiyle hayran kitlesini bir hayli arttıran oyuncu İlker Ayrık bu sefer, hem başrolünü oynayacağı hem de yöneteceği Yapışık Kardeşler filmi ile sevenlernin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çekimlerine İstanbul'da başlanacak olan film, usta oyunculardan oluşan kadrosuyla dikkat çekiyor. Müjdat Gezen, Suzan Kardeş, Suat Sungur, Erdal Tosun, Ayberk Atilla ve Fırat Tanış gibi oyuncuların yanı sıra Bülent Şakrak, Yasemin Conka ve Halil Sezai gibi isimler filmde yer alıyor.

    Köyde mutlu bir hayatları olan yapışık ikizler Halim ile Selim'in, kendilerine hayırlı bir kısmet bulamayınca İstanbul'a göç etmelerini konu alır. Büyükşehire gelmeleriyle beraber hayatları tamamen değişen yapışık kardeşler, izleyiciye komedi vadediyor. Yapışık İkizler'in 2015 yılı içerisinde vizyonda olması planlanıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top