Hesabım
    Sevilen Filmlerin DVD'leri Raflarda Yerini Aldı

    BirFilm bandrollü 5 film raflardaki yerini aldı.

    Komediden fantastiğe, dramdan animasyona her sinema severin tarzına uygun 5 yeni film, BirFilm bandrolü ile raflardaki yerini aldı.

    Geçtiğimiz aylarda vizyonda olan Güzel ve Çirkin filminin yönetmenliğini Christophe Gans üstleniyor. Fransız oyuncular Vincent Cassel ile Léa Seydoux'un başrollerini paylaştığı film, altı kardeşten en küçüğü olan Güzel ile gizemli bir şatoda yaşayan Çirkin'in hikayesini konu alıyor.

    Bu yıl vizyonda olan ve yönetmenliğini Kevin Macdonald'ın üstlendiği Seninle Yaşıyorum'un başrollerinde genç oyuncular Saoirse Ronan ileTom Holland yer alıyor. Yaklaşan 3. Dünya Savaşı'nın nükleer tehdidi ile karışan Avrupa'ya olanların farkında olmadan tatile giden genç kız ile orada tanıştığı yakışıklı bir erkeğin romantik başlayan aşkının, nasıl hayatta kalma mücadelesine dönüştüğünü konu alıyor.

    Usta oyuncu Juliette Binoche'un başrolünü üstlendiği Binlerce Kez İyi Geceler filminin yönetmen koltuğunda Erik Poppe oturuyor. Savaş fotoğrafçısı olarak çalışan Rebecca işi gereği hayatı boyunca dünyanın en tehlikeli yerlerinde bulunmuştur. Yaşadığı hayat ailesini tedirgin etmeye başlayınca Rebecca artık bir tercih yapmak zorunda kalır.

    Animasyon dünyasının duayen ismi Hayao Miyazaki'nin son filmi olan Rüzgar Yükseliyor, uzman bir uçak tasarımcısı olmanın hayallerini kuran başkahraman Jiro'nun hikayesini ele alıyor.

    Michael Tiddes imzalı Anormal Aktivite, korku ve komedi unsurlarını içinde barındıran eğlenceli bir yapım. Marlon WayansEssence AtkinsCedric The Entertainer ve Nick Swardson'ın başrollerini paylaştığı filmin senaryosu, Rick Alvarez ve Marlon Wayans'a ait.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top