Hesabım
    Haftanın DVD'leri Raflarda Yerini Aldı

    Bu hafta As Sanat etiketiyle biri yerli, 3 filmin DVD'leri raflarda yerini aldı.

    1973 yapımı polisiye türü SerpicoMahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğini yaptı Beyaz Melek ve ünlü şarkıcı Justin Bieber'ın başarı hikayesinin anlatıldığı Justin Bieber's Believe, As Sanat etiketiyle sinemaseverlere sunuldu.

    Al Pacino'nun başrolünü üstlendiği, polisiye filmi olan Serpico'nun yönetmenliğini Sidney Lumet üstleniyor. 1970'lerde New York'ta polis gücüne katılan genç hippi Frank Serpico’nun hikayesinin yer aldığı film, Frank’ın rüşvet almaması ve dünyayı daha iyi bir yer yapacağı şeklindeki düşüncesi bir süre sonra hem sokaktaki azıllı suçluları hem de onlarla işbirliği yapan çalışma arkadaşlarını rahatsız edecektir.

    Mahsun Kırmızıgül'ün ilk yönetmenlik denemesi olan Beyaz Melek, vizyona girdiği dönemde izleyicileri göz yaşlarına boğmuştu. Ali ve Reşat adındaki iki kardeşin kanser olan babalarını kemoterapi görmesi için İstanbul'a getirmesi ve yaşlı adamın bu duruma daha fazla katlanamayarak hastaneden kaçmasıyla başlayan film, babalarını bir huzurevinde bulmalarıyla daha da dramatik bir hal alır.

    Küçük yaşından itibaren tüm dünyada başarısı ve skandallarıyla gündemden düşmeyen Justin Bieber'ın hikayesinin konu alındığı Justin Bieber's Believe filminin yönetmen koltuğunda Jon M. Chu oturuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top