Hesabım
    İkonik Video Oyun Karakterleri Pixels'te Buluşuyor

    Sony klasik video oyunu karakterlerini Pixels filminde buluşturmak için fenomen olan video oyun şirketleriyle işbirliği yapıyor.

    Pixels filmi için çok sayıda video oyun şirketiyle biraraya gelen Sony klasik karakterlerden Pac-Man, Donkey-Kong, Centipede, Galaga, Frogger, Q*bert ve Space Invaders'i kadrosuna kattı. Merakla beklenen aksiyon filminin oyuncu kadrosunda Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan, Peter Dinklage, Josh Gad, ve Brian Cox yer alıyorlar. Filmin yönetmenliğiniyse Chris Columbus üstleniyor.

    Video oyun karakterlerini biraraya getirmek için Atari Interactive, Konami Digital, Namco, Nintendo, Colombia, Taito ve Warner Bross ile görüşmeler yapan Sony Pictures Sinema Filmleri Pazarlama Bölümü Başkanı Dwight Caines de; “Gerçek Comic-Con kitlesi için filmle interaktif iletişime geçmenin en iyi yolu, filmin bir parçası olan video oyunlarını oynamak olacaktır.” dedi. Bu yıl 24-27 Temmuz tarihleri arasında San-Diego’da düzenlenecek Comic-Con’da, 13 yaş ve üstü tüm katılımcılar, Stüdyo’nun “Hard Rock Hotel, 209 5th Ave., San Diego” adresinde kuracağı Pixels Electric Dreams Factory adlı atari oyunları alanında, bu klasik video oyunlarını tekrar deneme ve oynama fırsatı yakalayacaklar.

    Pixels filminde, intergalaktik uzaylılar, klasik video oyunu yayınlarını yanlış anlayarak, kendilerine karşı bir savaş açıldığını düşünürler ve oyunları model olarak kullanarak Dünya’ya saldırırlar. Bu durumda Başkan Will Cooper, 80’lerin video oyunu şampiyonu olan ve şimdilerde evlere sinema sistemi kurmakla uğraşan, çocukluğundaki en iyi arkadaşı Sam Brenner’ı aramak zorunda kalır. Sam’in görevi, okul yıllarında atari salonlarında video oyunları oynayanlardan oluşan bir takıma liderlik ederek, uzaylıları yenmek ve dünyayı kurtarmaktır. Monaghan da, takımın benzersiz silah uzmanı rolünü üstleniyor. Pixels'in tüm dünyayla aynı anda 15 Mayıs 2015'te vizyonda olması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top