Hesabım
    Sosyal Medya Yeni Dünya Filminin Setinde!

    Caner Erzincan’ın yönetmenliğini yaptığı Yeni Dünya filminin sosyal medya çalışmaları ses getiriyor.

    Senaryosunu ve yönetmenliğini Caner Erzincan'ın üstlendiği Yeni Dünya, yönetmenin Mar filminden sonra ikinci uzun metrajlı sinema deneyimi. Erkan Petekkaya ve Şükran Ovalı gibi televizyon dünyasının yıldız isimlerinin başrollerinde olduğu filmin yapımcılığını Bahtiyar Tatar ve Ahmet Can Gürakın üstleniyor.

    Son yıllarda önemi hızla artan sosyal medya kavramı artık sinema filmlerinde de, izleyiciyle sağlam bir etkileşim kurma yolu olarak kullanılmaya başlandı. Bunu en aktif bir şekilde kullanan filmlerden biri de Yeni Dünya oldu. Çekimleri tamamlanmak üzere olan filmin sosyal medya çalışmalarını Mad Informatics adlı ajans yürütmekte.

    Ajans, geçtiğimiz günlerde filmin takipçilerini “Yeni Dünya” ekibiyle buluşturdu. Sosyal medya mecralarında #yenidunyacunku hashtag çalışmasıyla başlatılan yarışma sonunda sete gitmeye hak kazanan talihli takipçilerin sevinci yüzlerine yansıdı. İlk kez bir sette bulunmanın ve sevdikleri oyuncularla sohbet etmenin tadını çıkaran talihliler sosyal medyanın önemini bir kez daha kanıtlamış oldular. Filmin sosyal medya çalışmaları yeni sürprizlerle devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top