Hesabım
    Kill Bill: The Whole Bloody Affair'in Müjdesini Tarantino Verdi!

    Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Comic-Con'da bir panele katılan usta yönetmen Kill Bill: The Whole Bloody Affair’in 2015 yılında vizyona gireceğinin müjdesini verdi.

    Geçtiğimiz günlerde bir çok yapımla ilgili sürpriz gelişmelere şahit olduğumuz Comic-Con'dan heyecanlandıran bir haber ise Quentin Tarantino'dan geldi. 2003 yılına damgasını vurarak başlayan ve etkisini yitirmeden devam eden Quentin Tarantino'nun en iyi filmlerinden biri olan Kill Bill serisiyle ilgili bugüne kadar pek çok spekülatif haberler yayınlanmıştı. Comic-Con'da bir panele konuşmacı olarak katılan usta yönetmen Kill Bill: The Whole Bloody Affair adlı serinin üçüncü filmini anime olarak 2015 yılında vizyona yetiştirmeyi planladıklarını söyledi.

    Tarantino'nun Kill Bill filmini aslında tek film olarak planladığı ama çok uzun olduğu için yapımcı firmanın isteği üzerine iki bölüm halinde seyirciyle buluşturmuştu. Filmin tek bölümden oluşan 4 saatlik versiyonu, 2004 yılında Cannes Film Festivali'nde gösterilmişti. O zamandan bu yana filmin ve yönetmenin hayranları serinin devamının çekilmesini istediklerini dile getirmişlerdi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top