Hesabım
    Galaksinin Koruyucuları 'Lego'ya Dönüştü!

    YouTube fenomenlerinden Lego tutkunu Forrest Whaley, şimdi de Galaksinin Koruyucuları’nı ‘legolaştırdı!’

    Youtube’da forrestfire101 adlı kullanıcı adıyla ve kanalıyla tanınan Forrest Whaley’den bu hafta vizyona girecek Galaksinin Koruyucuları film için Legolarla yapılmış özel bir trailer videosu geldi!  Bu yazın en büyük gişe hitlerinden biri olmaya aday film, Lego figürleriyle yeniden hayat buldu. Aynı zamanda bir Marvel tutkunu da olduğu bilinen Whaley daha önce Hobbit, Yenilmezler, Kaptan Amerika, Iron Man gibi filmlerin sahnelerini de Legolarla yeniden canlandırmış ve Youtube’da izlenme rekorları kırmıştı.

    Galaksinin Koruyucuları için yaptığı ve yukarıda izleyebileceğiniz Youtube videosunu ise Disney resmi tanıtım materyali olarak onayladı!  Videoda ayrıca filmin oyuncu ve dublaj kadrosunda da yer alan Chris PrattZoe SaldanaDave BautistaBradley Cooper, Vin Diesel Djimon Hounsou, Glenn Close, Michael RookerLee PaceBenicio Del Toro gibi isimlerin seslerini orijinal fragmandaki haliyle duymak mümkün! 

    James Gunn'ın yönetmenliğini üstlendiği Galaksinin Koruyucuları yarından itibaren UIP dağıtımcılığıyla ülkemizde de vizyonda olacak!

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top