Hesabım
    Darth Vader Dönüyor mu?

    Serinin yeni üçlemesine dair dedikodu kazanı kaynamaya devam ediyor!

    J.J. Abrams'ın oldukça gürültülü patırtılı bir yapım sürecinden geçirdiği Star Wars: Episode VII cenahından yeni dedikodular da ayyuka çıkmaya başladı! Rivayete göre yeni seride Darth Vader'ı yeniden görme şansımı oldukça yüksek!

    Abrams'ın Darth Vader'ı hangi amaçla ve ne şekilde yeniden oyuna dahil edeceği merak konusu olsa da, yönetmenin izleyeceği yöntemin muhtemelen flashbacke dayalı olacağını pekala düşünebiliriz. İnternette yayılan dedikodulara göre, filmin konusunun bir kısmı hali hazırda ortalığa sızmış durumda. Latino Review, bu dedikodulardan yola çıkarak Darth Vader'ı yeniden kanlı canlı bir biçimde perdede görebileceğimizin altını da çiziyor!

    LR, geçtiğimiz haftalarda filmin açılış sahnesine dair ilk ip uçlarını vermişti. Luke Skywalker'ın kopmuş elinin bulunmasıyla başlayacağı öne sürülen filmin, yeni kötü karakterlerinin de bir kısmına genişletilmiş evren takipçileri aşina olacaklar.

    LR, aynı zamanda uzun zamandır evrenin belli başlı köşelerinde yaşamakta olan Sith Inquisitor karakterleri üzerinden de Darth Vader'ın öyküye dahil edilebileceğinin altını çizerek, Vader için çalışan Inquisitorların iş birliğinin perde arkasına da kapı açılacağını ileri sürdü!

    Elbette, çekimlerin başladığı ilk günden beri sayısız dedikodunun sızdığı film seti toplanıp da yeni öykü önümüze sunulana kadar bu rivayetlerin önemli bir kısmı şaibesini koruyacak! Olup biteni kendi gözlerimizle görebilmek için 18 Aralık 2015'i bekleyeceğiz!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top