Hesabım
    İstanbul Medya Akademisi New York Film Akademisi'nin Eğitimini Ayağınıza Getiriyor

    Dünyaca ünlü “New York Film Academy”(NYFA) tüm içerik ve eğitmenlerini bu yıl itibariyle, İstanbul Medya Akademisi’ne taşıyarak film eğitim sektörü için büyük bir iş birliğine imza atıyor.

    İstanbul Medya Akademisi medya alanında teknik ve kreatif eğitimler düzenleyerek hem bu alanları öğrencilere tanıtan, hem de sunduğu geniş uygulama fırsatlarıyla mesleki tecrübe edinmelerini sağlayan sinema, TV, medya ve oyunculuk odaklı bir eğitim kurumudur. 

    Steven Spielberg, Kevin Spacey  gibi isimleri ağırlayan dünyaca ünlü “New York Film Academy”(NYFA) tüm içerik ve eğitmenlerini bu yıl itibariyle İstanbul Medya Akademisi’ ne taşıyarak film eğitim sektörü için büyük bir iş birliğine imza atıyor. NYFA' nin  kendi program ve eğitmenleriyle İstanbul Medya Akademisi bünyesinde sinema odaklı bir çok eğitim programı organize edilecek.

    İstanbul Medya Akademisi, öğrencilerin taleplerini dile getirebilecekleri, amaçlarını gerçekleştirebilecekleri, hedeflerini güçlendirebilecekleri uygun programlar hazırlayarak Türk film sektörüne uygun dünya kalitesinde eğitim vermek için çalışmalarına devam ediyor.

    Ayrıntılı bilgi ve iletişim için lütfen tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top