Hesabım
    Kanal D Home Video'dan 2 Yeni DVD!

    Yönetmenliğini Mike Flanagan’ın yaptığı Göz filmi ve Elizabeth Banks’in yer aldığı Hayatımın En Kötü Gecesi Kanal D Home Video etiketiyle Eylül ayında raflarda.

    Beyazperde.com’da merakla beklenen filmler arasında 1. sırada yer alan gerilim filmi Göz ve yazın en eğlenceli filmi Hayatımın En Kötü Gecesi, Eylül ayında Kanal D Home Video etiketiyle raflardaki yerini alacak. 

    Başrollerini Karen Gillan, Brenton Thwaites ve Katee Sackhoff’un paylaştığı,yönetmenliğini Mike Flanagan’ın yaptığı Göz, tüyler ürpertici bir ayna ve çözümlenemeyen cinayetleri konu alıyor. Çocukluğunda büyük bir travma yaşayan Kaylie, yıllarca erkek kardeşi Tim'in ailesini öldürdüğü iddiasıyla karşı karşıya kalmıştır. Kaylie'ye göre ailesini katleden, erkek kardeşi Tim değil, doğaüstü bir varlıktır. Kime ait olduğu bilinmeyen, kendisine bakan kişiyi ele geçirebilme özelliğine sahip olan antika bir ayna, Kaylie'nin şüphelerinin merkezine oturur. Kaylie hem cinayetin sebebiyle yüzleşmek hem de erkek kardeşinin adını temize çıkarabilmek için kendisini tehlikenin göbeğine atar! 

    Yönetmenliğini Steven Brill’in yaptığı, başrolde ise seksi yıldız Elizabeth Banks’in yer aldığı Hayatımın En Kötü Gecesi, Megan'ın üst üste yaşadığı olayları konu alıyor. Los Angeles'ta yaşayan ve sıradan bir haber spikeri olan Megan, nişanlısının kendisini terk etmesi ve beklediği terfi haberinin gelmemesi sonrasında tam anlamıyla yıkımı uğrar. Arkadaşları kafasını dağıtabilmesi için çılgın bir parti organize eder. Yaşadıklarının etkisiyle alkolün dozunu artıran Megan ertesi sabah uyandığında kendini mekânın barmeni Gordon'ın evinde bulur. Ayrıca telefonu, parası ve kimliği ortada yoktur. Tam da bu sırada beklediği terfiinin gerçekleşebilmesi ihtimali olduğunu öğrenir fakat hayatındaki en önemli iş görüşmesine yetişebilmek için yalnızca sekiz saati kalmıştır!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top