Hesabım
    Milla Jovovich Yeniden Hamile!

    Güzel yıldızın hamileliği yeni Resident Evil filmini geciktirecek mi?

    Yönetmen Paul W.S. Anderson, geçtiğimiz aylarda Resident Evil serisinin son halkasının kamera arkasına geçeceğini ve muhtemelen (!) bu devam filmiyle birlikte de seriyi nihayet sonlandıracağının müjdesini vermişti!

    Geçtiğimiz gün Milla Jovovich'in kendi facebook sayfasından hayranlarınabizzat verdiği bir başka müjdeyse, Resident Evil: The Final Chapter projesinin akıbetinin biraz karışık olacağını düşündürecek cinsten! Genç oyuncu, filmin hazırlıkları için Cape Town'a yolculuk yaptığı sırada yeniden hamile olduğunu öğrenmiş. Anderson ve Jovovich çifti her ne kadar bu habere sevinseler de, hamilelik süreci önlerine iki seçenek çıkarmış:

    İlk seçenek, planlanandan çok daha hızlı bir şekilde yapım aşamasını sonlandırıp, filmi acele bir şekilde tamamlamak  olsa da; çiftin tercihi projeyi şimdilik ertelemek olacak gibi görünüyor. Nitekim hem uzun zamandır Resident Evil projeleri dışında ortalıkta pek az görünen Jovovich hem de bu yıl Pompeii ile sinema salonlarımızı ziyaret ederek kendi kuralını delen Anderson için soluk alma fırsatı da doğmuş olacak böylece!

    Jovovich'in hamilelik süreci ve kendisini yeniden toparlama süreci göz önüne alındığında, filmin daha önceden planlandığı 2016 yılına yetiştirilebilmesi oldukça zor gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top