Hesabım
    Çakallarla Dans'ın Afişini Hayranları Belirledi!

    Fenomen haline gelen Çakallarla Dans serisinin Sıfır Sıkıntı adlı son filminin afişi, 600 bin kişinin katıldığı bir oylamayla belirlendi.

    2001-2008 yılları arasında Los Angles'ta, Children of Men, Sex And the City, King Kong, Valkyrie, Shrek, The Kingdom, Ocean's Thirteen gibi filmlerin tanıtım çalışmalarında yer alan Ali Doğramacı, ilk iki serinin ardından, Çakallarla Dans’ın üçüncü filmi Çakallarla Dans : Sıfır Sıkıntı için birbirinden farklı afiş çalışmaları hazırladı. Ali Doğramacı Facebook birincisi afiş için, "Tahmin ettiğimiz doğrultuda beğeniler oldu. Çok fazla katılım olması bizi memnun etti. Güzel bir seçim oldu” dedi.

    Yapımcılığını Sugarworkz & TAFF’ın yaptığı, senaryosunu Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker’in yazdığı, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği sinema filminde arkadaşlarının mutluluğu için her türlü yola başvuran çakalları; yine macera, aksiyon ve kahkaha dolu bir serüven bekliyor. 

    Filmin senaristi ve yönetmeni Murat Şeker, “Sıfır sıkıntı... İsminden anlaşılacağı üzere toplum olarak fazlasıyla gergin olan gündemimize bir nefes olsun diye tasarladığımız yeni filmimizin adı. Çakallarla Dans serisinin 3. Filmi olan Sıfır Sıkıntı benim senaryo olarak üzerinde en çok çalıştığım film oldu. Senarist arkadaşım Ali Tanrıverdi ile birlikte gerçekten aylarca çalıştık senaryo üzerine. Devam filmi olmasının zorluklarını yenmek için sanki yeni bir film yazıyormuşçasına oluşturduk senaryoyu. Yeni karakterleri, sürprizleri ve aksiyonu bol bir senaryo oldu. Seyircinin de beğeneceğine inanıyorum. Kısacası eğlence devam ediyor, yani Çakallarla dans devam ediyor” dedi.

    “Çakallarla Dans”ın fenomen haline gelen ana karakterlerini canlandıran Şevket ÇoruhMurat Akkoyunlu, Timur Acar ve İlker Ayrık’ın yanı sıra Derya Baykal ve kendisi gibi oyuncu olan kızı Derya Şensoy’un da kadroya katılmasıyla Çakallarla Dans “Sıfır Sıkıntı” 5 Aralık’ta vizyonda…

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top