Hesabım
    Michael Myers Bıçağını Yeniden Bileyecek!

    Yapımcılar yeni Halloween filmi için kolları sıvadılar!

    John Carpenter'ın korku severlere armağan ettiği, sinema tarihinin en iflah olmaz psikopatlarından biri olan Michael Myers gerid dönüyor. Dimension Films yapımcıları, Halloween serisinin yeni halkası için kolları sıvadılar bile!

    2007 yılında yönetmen Rob Zombie'nin kendine has dokunuşlarıyla yeniden ayaklanan seri, bu yeni yönelimin ardından gelen üçüncü film ile birlikte, mirasının üzerinde yükselmeye devam ediyor. İki yıl önce, serinin üç boyutlu versiyonu için Rob Zombie'den gün alan yapımcılar, yeniden kendisiyle çalışmayı isteseler de henüz resmi bir anlaşmaya varabilmiş değiller!

    Öte yandan geçtiğimiz yıl The Lords Of Salem ile gerilim müptelalarını hoşnut bırakan Zombie, yeni projesine yoğunlaştığını açıklayarak olası bir Halloween projesinin gecikebileceğinin de sinyallerini vermişti. Todd Farmer ve Patrick Lussier gibisinden korku - gerilim arenasının haysiyetli isimlerine emanet edilen senaryonun bitimini takiben yapım sürecine ellerini daldırmak isteyen Dimension yapımcılarıysa, H II: Katliam filminin uğradığı hezimete rağmen yeni Halloween projesini bir an önce hayata geçirme taraftarı!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top