Hesabım
    Mark Wahlberg'ün Yeni Projeleri!

    Ünlü aktör J.C. Chander'ın Deepwater Horizon filminde yer alacak!

    Son yıllarda ağırlıklı olarak aksiyon projeleriyle karşımıza çıkan Mark Wahlberg, önümüzdeki yıllarda oldukça farklı rollerle karşımıza çıkacak!

    Geçtiğimiz yıl başrolüde Robert Redford'u izlediğimiz Sona Doğru filmiyle sinemaseverlerin övgüsünü toplayan genç yönetmen J.C. Chandor'un, Deepwater Horizon adlı filminde izleyeceğimiz kesinleşen Wahlberg; bu sayede yeniden drama kulvarındaki gücünü de kanıtlama şansını elde edecek!

    Oyunculuğunun yanı sıra kamera arkasındaki maharetlerini de konuşturan Seth MacFarlane'in büyük sürprizi olan Ayı Teddy'nin devamı olan Ted 2 ile komedi kontejyanını da ihmal etmeyen ünlü aktör, William Monahan imzalı Mojave filmiyle, bildiği suları kulaçlamaya da devam edecek!

    Jonah Hill ile birlikte kamera karşsına geçeceği Good Time Gang filminin yanı sıra; Wahlberg'ün adının geçtiği son proje, Sean Anders ve John Morris ikilisinin yönetmenliğini üstlendikleri Daddy's Home olacak! Oldukça yoğun bir döneme giren 43 yaşındaki Wahlberg'ün önümüzdeki sezon, sinemaseverleri ne gibi süprizlerle karşılayacağıysa merak konusu!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top