Hesabım
    Jon Favreau Filmin Afişini Tasarlıyor

    Jon Favreau ile Robert Downey Jr. Şef filminin afiş tasarımı için kafa kafaya verdi.

    Şef filmi ile izleyicilere kahkaha dağıtmak isteyen Jon FavreauRobert Downey Jr. ile beraber filmin afişini tasarlamak için kolları sıvar.

    Eğlenceli komedi filminin senaryosunu, yönetmenliğini ve başrolünü üstlenen Favreau'ya, Robert Downey Jr. dışında Scarlett JohanssonJohn LeguizamoBobby CannavaleDustin Hoffman ve Sofia Vergara gibi isimler eşlik ediyor.

    Başarılı ve yaratıcı bir aşçı olan Casper, çalıştığı lüks restoranın menüsüne uygun yemekler yapmak zorundadır ve bu durum yaratıcı yemekler yapmasının önüne geçer. Casper bu stresle başa çıkmaya çalışırken ünlü bir gurmenin yemekleri hakkında olumsuz eleştiriler yapması bardağı taşıran son damla olur. Yemekleri eskisi kadar iyi değildir ve kariyerinde de düşüş yaşamaya başlamıştır. Tam bu zamanlarda Casper'a bir yemek karavanı alması ve kendi işinin patronu olması teklifi gelir. Bu teklifi kabul eden Casper, oğlu ve eski bir arkadaşıyla Amerika'nın yollarını arşınlamaya başlar. Yeni lezzetleri tatmanın keyfini yeniden yakalayacak olan Casper, en önemlisi hayata olan tutkusunu yeniden keşfedecektir.

    Şef, 22 Ağustos 2014'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top