Hesabım
    Tom Cruise'dan Ice Bucket Meydan Okuması!

    Son günlerde yaygınlaşan Ice Bucket Challenger kervanına Tom Cruise'da katıldı!

    Ünlülerin ALS adlı sinir hastalığna karşı savaş açmak için başlattığı Ice Bucket Meydan Okuması, kısa süre içerisinde hızla yayıldı. Bu farkındalık hareketinin en son yıldızlarıysa ünlü aktör Tom Cruise ve yönetmen Chris McQuarrie oldu! 

    Son günlerde ülkemizde de patlak veren Ice Bucket Challange, ALS hastalığına dikkat çekmek ve bağışta bulunmak için, insanların önce kafalarından aşağı buz dolu bir kova su döküp daha sonra ALS derneğine bağış yaptıkları bir hareket. 

    Akıma son olarak Tom Cruise ve Chris McQuarrie ikilisi de Mission İmpossible 5 setinden katılım gösterdiler. Tabi Cruise, aksiyon sinemasında sergilediği abartılı tutumunu Ice Bucket Meydan Okuması'nda da bırakmadı. İkili başlarından aşağı 8 kova buzlu su dökerek, meydan okumayı bir adım daha ileri götürmüş oldu!

    Geçtiğimi Pazartesi günü Pan filminin yıldızları Hugh Jackman, Rooney Mara ve Garrett Hedlund'un meydan okumasına karşılık veren Mission Impossible 5 ekibi; Paramound yapımcıları Adam Goodman ve Brad Grey'e meydan okumayı ihmal etmedi! 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top