Hesabım
    Jennifer Lawrence Tarantino ile Uzlaştı mı?

    Güzel yıldızı The Hateful Eight ekibinde görebilecek miyiz?

    Prodüksiyon sürecine geçtiğimiz haftalarda başlanan ve bu haftasonu Günah Şehri: Uğruna Ölünecek Kadın filminin öncesinde gösterilecek teaser ile birlikte sinemaseverlerin merakını kamçılamayı hedefleyen Quentin Tarantino, süprizlerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor!

    Yapım süreci yılan hikâyesine dönen ve Tarantino'nun ani bir kararla çöpten çıkarıp tozunu sildiği The Hateful Eight proesi, daha şimdiden yönetmenin en sansasyonel sinemasal hamlesi oldu bile! Genellikle Kurt Russell'ın ağzından dinlediğimiz, filme dair dedikodularaysa geçtiğimiz günlerde bir yenisi daha eklendi!

    Henüz resmi bir anlaşmayı varılmamış olsa da Firstshowing'in haberine göre güzel yıldız Jennifer Lawrence'ı kuvvetle muhtemel Tarantino cephesinde görebiliriz. Elbette Lawrence'ın oldukça kabarık olan yapım takvimi bu işbirliğine izin verirse... Eğer bu iş birliği gerçekleşirse, büyük çoğunluğu Tarantino'nun gedikli isimlerinden oluşan kadroya, yönetmenle ilk defa çalışma fırsatı yakalayan bir isim eklenmiş olacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top