Hesabım
    The Sweeney'in Yeni Uyarlamasında Başrol Jean Reno'ya Emanet Edildi!

    İngiliz yapımı The Sweeney filminin yeniden uyarlanması için Fransızlar kolları sıvadı!

    İngiliz yönetmen Nick Love'un 2012 yapımı, aksiyonu bol bir suç filmi olan The Sweeney'nin yeniden uyarlaması için SND, Capture Films, Vertigo Films ve The Squad, Fransız sokaklarını kovalamaca sahneleri için hazırlamaya başladı bile!

    Filmin Fransız versiyonu için yönetmen koltuğuna Benjamin Rocher otururken, başrolünde ise ünlü oyuncu Jean Reno yer alacak. Filmin yapımcılarından James Richardson yapımla ilgili; "Paris sokaklarının büyüleyici vizyonu, The Sweeney filminin aksiyon ve kovalamaca sahneleri için harika olacak." dedi. Filmin yönetmeni Benjamin Rocher ise; "Jean Reno gibi dünyaca ünlü bir yıldızla çalışacağımız için çok heyecanlıyız..." şeklinde açıklamada bulundu.

    Jean Reno'nun canlandıracağı Jack Regan karakterini, Nick Love'un çektiği The Sweeney filminde Ray Winstone canlandırmıştı. Alışılmışın dışında, kural tanımaz bir polis memuru olan Jack Reagan'ın adı, önce bir katliam, hemen ardından da bir banka soygununa karışınca işler sarpa sarar. Artık hırçın polis memuruna hapishane yolu görünmüştür...

    Jean Reno'lu The Sweeney filminin, 2015 yılının sonlarına doğru vizyonda olması planlanıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top