Hesabım
    The Ramones Filmi Geliyor!

    The Ramones filminin kamera arkasına Martin Scorsese geçebilir!

    Punk müziğinin efsanevi grubu The Ramones'un biyografik filmi için hazırlıklara başlandı! Filmi ete kemiğe büründürmeye en yakın isim ise, usta yönetmen Martin Scorsese!

    Uzun bir süredir yapımcıların masasında bekletilen proje, nihayetinde su yüzüne çıkmaya başladı! Geçtiğimiz yıl Para Avcısı filmiyle, hiç de sürpriz olmayacak bir biçimde oscarın gediklileri arasındaki yerini koruyan Scorsese'nin, The Ramones projesini ne şekilde hayata geçireceğiyse belli değil!

    Şu sıralar henüz projelendirilme aşaması sonuçlanmayan bir Rock'n Roll içerikli bir televizyon filmi için HBO ile masaya oturan Scorsese, Sinatra projesinin de kamera arkasına geçmeye hazırlanıyor. Son uzun metrajlı filmi Silence'ın pre prodüksiyon çalışmalarını da sürdüren usta yönetmenin, The Ramones filmi için yeşil ışık yakıp yakmayacağıysa merak konusu!

    Yapımcıların 2016 yılına yetiştirmeyi planladıkları proje, aynı zamanda grubun ilk albümünün 40. yılı şerefine sinema salonlarını ziyaret etmiş olacak! Bekleyelim ve görelim!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top